Projekt INFRASTRESS je bil predstavljen v Beogradu

11. oktober 2019

Žiga Podgoršek in dr. Denis Čaleta iz Inštituta za korporativne varnostne študije, ICS-Ljubljana sta predstavila projekt INFRASTRESS na mednarodni konferenci predstavnikov korporativne varnosti v Beogradu. Dogodek je organiziralo Združenje za korporativno varnost SE Europe (SEESCA) v sodelovanju s Srbsko asociacijo managerjev korporativne varnosti.

Dogodek je s pozdravnim nagovorom odprl dr. Dragan Trivan, predsednik Srbskega združenja managerjev korporativne varnosti. V prvem delu konference je dr. Denis Čaleta predstavil izkušnje s področja korporativne varnosti v Sloveniji, ki se je v zadnjem letu korenito spremenilo.

V nadaljevanju je imel Žiga Podgoršek predstavitev z naslovom "Penetracijsko testiranje kot nujna podlaga za oceno kritične infrastrukturne - najboljše prakse EU projekta INFRASTESS", ki je bila hkrati lepa priložnost za vpogled v glavna žarišča projekta. Predstavitev je bila izredno pomembna, saj so za učinkovito obvladovanje tveganj in varnost podjetij v organizacijah, ki upravljajo kritično infrastrukturo, odgovorni ravno strokovnjaki za korporativno varnost. Ta projekt je del programa EU, ki ima za cilj predstavitev projektov na področju občutljivih industrijskih obratov ter zaščite kritične infrastrukture.

  • Belgrade 2

    naprej

  • Belgrade 4

    nazaj

    naprej

  • Belgrade 10

    nazaj

    naprej

  • Belgrade 8

    nazaj