Predstavitev projekta CyberSEAS na Dnevih korporativne varnosti 2023

25. maj 2023

Tradicionalna 14. mednarodna konferenca »Dnevi korporativne varnosti 2023« se je uspešno zaključila. Gre za najpomembnejšo regijsko kot tudi mednarodno konferenco s področja korporativne varnosti.

Na dogodku je bilo prisotno več kot 200 udeležencev s področja zaščite kritične infrastrukture in kibernetske varnosti. Posebej je potrebno izpostaviti, da so se konference udeležili tudi najpomembnejši predstavniki državnih institucij in gospodarskih družb, ki so povezani s procesi zaščite kritične infrastrukture.

Projekt CyberSEAS je bil na dogodku eden izmed pomembnih EU projektov, ki je vsebinsko podpiral omenjeni dogodek. V tem okviru je bila izvedena tudi odmevna predstavitev dr. Andreja Bregarja iz Informatike, ki je v sklopu slovenskega konzorcija projekta CyberSEAS predstavil izsledke projekta ter predstavil informacije o napredku na samem projektu. Poleg navedenega je dr. Denis Čaleta, predstavnik ICS na večjih okroglih mizah posebej izpostavil dobro prakso in rešitve, ki jih v operativni prostor zaščite kritične infrastrukture in kibernetske varnosti prinaša projekt CyberSEAS.

Dogodek je bil priložnost, da so se na njem srečali tudi vse predstavniki Slovenskega pilota znotraj projekta CyberSEAS. Predstavniki PETROLA, OPERATA, ELES-a, SI-CERT-a, INFORMATIKE in ICS so tudi med dogodkom izkoristili različne možnosti za diseminacijo rezultatov projekta.

 • ICS 22 05 116

  naprej

 • ICS 22 05 78

  nazaj

  naprej

 • ICS 22 05 115

  nazaj