Aktivna udeležba ICS na odmevnem dogodku Alumni kluba v organizaciji Gea Collega

19. november 2015

Član Slovenskega združenja korporativne varnosti mag. Miran Vršec se je udeležil odmevnega dogodka, ki se je zgodil 10.11.2015 v organizaciji Alumni kluba GEA College in GEA College – Fakultete za podjetništvo in je potekal v paviljonu Jurček na Gospodarskem razstavišču. Osrednje osebnosti dogodka so bili nedvomno gostje okrogle mize, gospa Tanja Skaza iz podjetja Plastika Skaza, gospod Boštjan Kozole iz podjetja Eurosad in gospod Domen Ščukovt iz podjetja Sensilab, ki so k sodelovanju na dogodku privabili številne člane Alumni kluba in druge udeležence.

Vsem trem gostom je skupno to, da so uspešni diplomanti GEA College in podjetniki, ki vodijo družinsko podjetje. Vsi trije se lahko pohvalijo z osvojenim naslovom »regijska gazela« na vseslovenskem tekmovanju za zlato gazelo in večino prihodka podjetja ustvarijo z izvozom. Imajo jasno začrtano strategijo in cilje ter pogum in znanje, da jih uresničujejo.

Dogodek je zaključil predsednik Alumni kluba, gospod Miran Vršec, ki je gostom podelil simbolične GEA gazele in knjižne uspešnice. Več o samem dogodku si lahko preberete na tej povezavi.

 • IMG 6936

  naprej

 • IMG 7052

  nazaj

  naprej

 • IMG 7171

  nazaj

  naprej

 • IMG 7626

  nazaj