Zaključuje se evropski projekt PRECINCT

08. avgust 2023

Cilj projekta PRECINCT je bil razviti platformo za povezovanje različnih deležnikov soodvisnih kritičnih infrastruktur (KI) in nujnih služb ter pogledati možne kaskadne učinke ob različnih nepredvidenih varnostnih dogodkih oziroma ob naravnanih nesrečah. Institut za korporativne varnostne študije (ICS Ljubljana) je koordinator slovenskega dela konzorcija, kjer so sodelovale pomembne slovenske organizacije Telekom Slovenije, Elektro Ljubljana, Slovenske železnice, Prometni inštitut, Mesto Ljubljana z Mestnim redarstvom in Ljubljanskim potniškim prometom.

PRECINCT Bologna

Zaključen dogodek projekta PRECINCT se bo odvil 14. septembra v regiji Emilia Romagna v Boloniji. Na dnevnem redu bo hiter pregled dosežkov in dobrih praks projekta PRECINCT, predstavitev orodij in novih metod PECINCT-a, ter pregled možnosti za implementacijo in uporabo rešitev projekta tudi po njegovem končanju.

Dogodek si je mogoče ogledati v živo ali on-line. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite: https://forms.office.com/Pages/. Prijave se zbirajo do 1. septembra 2023.