Vabilo na webinar z naslovom »Kibernetska varnost in izzivi, ki jih prinaša uporaba IoT naprav«

29. april 2020

Novice za člane SKZV+

Spoštovani, v sredo 6.5.2020 vas od 17:30 -19:00 ure vabimo, da se udeležite spletne delavnice z naslovom »Kibernetska varnost in izzivi, ki jih prinaša uporaba IoT naprav«. Predavatelja na dogodku bosta izr. prof. dr. Denis Čaleta in Žiga Podgoršek (Certificirani Etični Hecker) – Institut za korporativne varnostne študije. Dogodek, ki ga organizira Združenje notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut, bo moderiral mag. Matej Drašček.

Na webinarju bomo dobili bistvene informacije o:

  • Izzivih, ki jih prinaša uvajanje IoT naprav v luči zagotavljanja kibernetske varnosti;
  • Neposrednih primerih zlorabe IoT naprav;
  • Tveganjih in grožnjah za zagotavljanje zasebnosti in varovanja ključnih podatkov, med katerimi imajo poseben pomen osebni podatki;
  • Napotkih za sistemsko obvladovanje tveganj s področja uvajanja in delovanja IoT naprav;
  • Vlogi revizorjev in metodah, ki jim nudijo strokovno pomoč pri odkrivanju ranljivosti in tveganj za sistema, ki delujejo v naših organizacijah.

Več o dogodku in možni prijavi si lahko preberete na spletni povezavi IIA inštituta - https://www.eventbrite.com/e/webinar-delavnica-kibernetska-varnost-in-izzivi-ki-jih-prinasa-uporaba-iot-naprav-registration-103864617868. Pri prijavi je potrebno v opombah dopisati, da ste člani Slovenskega združenja korporativne varnosti ter pripis – prijava kot člani IIA.