Vabilo na prednovoletno srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

01. december 2021

Novice za člane SKZV

Spoštovani člani, v četrtek 16. decembra 2021 vas od 13:00 do 14:30 ure vabimo na prednovoletno srečanje. Žal bo tudi tokrat, zaradi razmer srečanje potekalo preko spletne platforme Microsoft Teams. Za poimenovanje vedno novih mutacij virusa, nam bo kmalu zmanjkalo črk v grški abecedi. Vendar se ne damo!

Tokrat bomo srečanje organizirali v nekoliko bolj sproščenem vzdušju. Pregledali bomo, kaj smo letos dobrega postorili in kateri izzivi nas čakajo v prihodnjem letu. Na dogodku bomo zbirali ideje in vsebine, ki vas žulijo v vaših organizacijskih sredinah. Na te izzive, bomo poskušali v prihajajočem letu organizirati določena srečanja, ki bodo ponudila odgovore in rešitve.

Srečanje bomo sicer tehnično izvedli tako, da se bo vsak prijavil v platformo in sodeloval z glasom in sliko. Če imate možnost, si lahko pripravimo tudi kozarček in v virtualnem okolju nazdravimo prihajajočemu letu.

Prosimo vas, da svojo prisotnost (oz. odsotnost) na dogodku javite najkasneje do 15. decembra 2021 na elektronski naslov zdruzenje@ics-institut.si ali tel. 041/223-455. Vse informacije vezane z navodili za prijavo v sejo srečanja vam posredujemo na podlagi vaše potrditve udeležbe na srečanju.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!