Vabilo na prednovoletno srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

07. december 2020

Novice za člane SKZV

Spoštovani člani, v torek 22. decembra 2020 vas od 13:00 do 14:00 ure vabimo na prednovoletno srečanje. Žal bo tudi tokrat zaradi razmer srečanje potekalo preko spletne platforme Microsoft Teams.

Tokrat bomo srečanje organizirali v nekoliko bolj sproščenem vzdušju. Pregledali bomo, kaj smo letos dobrega postorili in kateri izzivi nas čakajo v prihodnjem letu. Na dogodku bomo zbirali ideje in vsebine, ki vas žulijo v vaših organizacijskih sredinah. Na te izzive bomo poskušali v prihajajočem letu organizirati določana srečanja, ki bodo ponudila odgovore in rešitve.

Srečanje bomo sicer tehnično izvedli tako, da se bo vsak prijavil v platformo in sodeloval z glasom in sliko. Če imate možnost, si lahko pripravimo tudi kozarček in virtualnem okolju nazdravimo prihajajočemu letu.

Prosimo vas, da svojo prisotnost (oz. odsotnost) na dogodku javite najkasneje do 21. decembra 2020 na elektronski naslov zdruzenje@ics-institut.si ali tel. (0)5 905 43 00. Vse informacije vezane z navodili za prijavo v sejo srečanja vam posredujemo na podlagi vaše potrditve udeležbe na srečanju.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!