Vabilo na oktobrsko srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

27. september 2016

Spoštovani člani, vabimo vas v četrtek 13. oktobra ob 17:00 uri na mesečno srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti.Tokrat nas bo gostil naš korporacijski član Telekom Slovenije d.d.

TS_ALogo_enovrsticni_RGB_-_Kopija

Predstavili nam bodo svoje izkušnje z uvajanjem standarda za neprekinjeno poslovanje. Telekom Slovenije, ki je seveda pomemben del kritične infrastrukture, je namreč prva družba v Sloveniji, ki je izvedla ta zelo zahteven postopek akreditacije in standardizacije postopkov za neprekinjeno poslovanje svoje družbe. Neprekinjenost delovanja je ključna, še posebej, ko govorimo o kritični infrastrukturi, ki je v pomembnem delu nujno potrebna za normalno funkcioniranje širše družbene skupnosti.

Veselimo se, da bodo naši kolegi z nami delili njihove izkušnje in dobre prakse pri uveljavljanju tega standarda. Pridobivanje neposrednih izkušenj bo pomembna vrednost, ki bo na voljo za naše člane, zato toplo vabljeni na naše srečanje.

Srečanje bo organizirano v Edisonovi predavalnica. Zbor udeležencev bo ob 16.50 uri na parkirišču pred stavbo Telekoma Slovenije, Stegne 19, 1000 Ljubljana. Prosimo vas, da svojo prisotnost (oz. odsotnost) na dogodku javite najkasneje do 10. oktobra 2016 na elektronski naslov aljosa.kan@ics-institut.siali tel. 031 312 819.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!izr. prof. dr. Denis ČaletaPredsednik Slovenskega združenja korporativne varnostitel: +386 31 358 502ICS - Institut za korporativne varnostne študije