Vabilo na majsko srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

04. maj 2020

Novice za člane SKZV

Spoštovani, v torek 12. maja 2020 ob 13:00 uri vas vabimo na srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti in s tem nadaljujemo razprave namenjene izmenjavi izkušenj v času razglašene pandemije. Tudi tokrat bo srečanje zaradi razmer, ki veljajo v Sloveniji, potekalo preko spletne platforme.

Tematika tokratnega srečanje bo razgovor s predstavniki treh pomembnih organizacij na temo »Varnostni izzivi nove realnosti po COVID-19». Vabljeni gosti razprave bodo g. Božidar Dajčman, Direktor sektorja za upravljanje fizične in informacijske varnosti v Novi KBM, mag. Matjaž Peklaj, svetovalec za varnost v kabinetu direktorja, Kontrola zračnega prometa Slovenije (KZPS) in g. Boštjan Vrečko, vodja informacijske varnosti v Telekomu Slovenije.

Vse tri organizacije imajo v svojih sektorjih delovanja pomembno vlogo. Zato bo njihova razprava in posredovanje izkušenj, dobrih praks, izzivov ter dilem, ki so pred nami zelo koristno tudi za vse ostale člane Slovenskega združenja korporativne varnosti. Del srečanja bo namenjen tudi širši razpravi ostalih članov združenja.

Dnevni red:

  • 12:50 vzpostavitev seje in preverjanje zveze
  • 13:00 predstavitev gostov in najava vsebine
  • 13:10-14:00 vodena razprava z vabljenimi gosti g. Božidarjem Dajčmanom (NKBM), mag. Matjažem Peklajem (KZPS) in mag. Boštjanom Vrečkom (Telekom Slovenije).
  • 14:00-14:30 vprašanja in diskusija članov združenja
  • 14:30 končanje on-line srečanja

Prosim, da svojo prisotnost (oz. odsotnost) na dogodku javite najkasneje do 11. maj 2020 na elektronski naslov zdruzenje@ics-institut.si ali tel. (0)5 905 43 00. Vse informacije vezane z navodili za prijavo v sejo srečanja vam posredujemo na podlagi vaše potrditve udeležbe na srečanju. Hkrati vas vabimo na ogled članskih spletnih strani, kjer si lahko ogledate utrinke iz naših preteklih srečanj – povezava »NOVICE ZA ČLANE«.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

izr. prof. dr. Denis Čaleta
Predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti
tel: +386 31 358 502
ICS - Institut za korporativne varnostne študije