Vabilo na drugo on-line srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti v mesecu aprilu

14. april 2020

Novice za člane SKZV

Spoštovani člani, v torek 21. aprila 2020 ob 13:00 uri vas vabimo na drugo srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti in s tem nadaljujemo razprave namenjene izmenjavi izkušenj v času razglašene pandemije. Tudi tokrat bo srečanje zaradi razmer, ki veljajo v Sloveniji, potekalo preko spletne platforme. Tematika tokratnega srečanje bo razgovor s predstavnikoma dveh organizacij na področju zdravstvenega sektorja, ki sta verjetno zaradi pandemije COVID-19 najbolj na udaru. Vabljena gosta razprave bosta g. Matjaž Tavčar, vodja Službe za korporativno varnost v UKC Ljubljana in mag. Matjaž Drev, Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ).

Obe organizaciji sta v trajajočih izrednih razmerah povezanih z omejevanjem širjenja koronavirusa, izredno izpostavljene in obremenjene. Zato bo njuno posredovanje izkušenj, dobrih praks, izzivov in dilem, ki so pred nami zelo koristno tudi za vse ostale člane združenja. Še posebej bo zanimivo slišati, kako so v tej izredni situaciji pristopili k zagotavljanju neprekinjenosti delovanja dveh ključnih organizacij v Republiki Sloveniji. Del srečanja bo namenjen tudi razpravi in izmenjavi izkušenj in informacij vezanih na to zahtevno situacijo.

Dnevni red:

  • 12:50 vzpostavitev seje in preverjanje zveze
  • 13:00 predstavitev gostov in najava vsebine
  • 13:10-14:00 vodena razprava z vabljenima gostoma g. Matjažem Tavčarjem (UKC-LJubljana), in mag. Matjažem Drevom (NIJZ).
  • 14:00-14:30 vprašanja in diskusija članov združenja
  • 14:30 končanje on-line srečanja

Prosim, da svojo prisotnost (oz. odsotnost) na dogodku javite najkasneje do 20. aprila 2020 na elektronski naslov zdruzenje@ics-institut.si ali tel. (0)5 905 43 00. Vse informacije vezane z navodili za prijavo v sejo srečanja vam posredujemo na podlagi vaše potrditve udeležbe na srečanju. Hkrati vas vabimo na ogled članskih spletnih strani, kjer si lahko ogledate utrinke iz naših preteklih srečanj – povezava »NOVICE ZA ČLANE«.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

izr. prof. dr. Denis Čaleta

Predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti