Vabilo na 2. mednarodno konferenco Dnevi varnosti in zaščite 2016 v Zagreb

07. september 2016

Hrvaški forum za urbano varnost in strokovna revija Zaštita organizirata 2. Dneve zaščite in varnosti, ki se bodo odvijali od 23. do 25. septembra 2016 na Trgu bana Josipa Jelačića v Zagrebu. Letošnji dogodek bo potekal pod pokroviteljstvom predsednice Republike Hrvaške Kolinde Grabar-Kitarović in župana mesta Zagreb Milana Bandića.

Namen letošnjega srečanja, ki ga je že lani na dan obiskalo več kot 3000 ljudi, je predstaviti obiskovalcem storitve in opremo, ki jo državljanom ponujajo zasebna in javna podjetja ter ustanove. Tudi letos poteka dogodek v sodelovanju z Ministrstvom za notranje zadeve, Ministrstvom za obrambo, Uradom za nacionalno zaščito in reševanje, hrvaškim Rdečim križem, Hrvaško gorsko reševalno službo, Uradom za upravljanje v nujnih primerih mesta Zagreb, hrvaškim požarnim združenjem in Hrvaškim centrom za razminiranje.

V okviru Dnevov varnosti in zaščite, bo 23. september potekala konferenca o kritični infrastrukturi v hotelu Dubrovnik. Vabljeni so številni varnostni strokovnjaki iz Hrvaške in jugovzhodne Evrope. Na konferenci bodo nastopili Allesandro Lazari (Evropska komisija), Maja Čavlović (Urad predsednika Republike Hrvaške), dr. Denis Čaleta (Inštitut za korporativne varnostne študije, Ljubljana), Robert Mikac (Fakulteta za politične vede), Maja Matijaš in Ivana Cesarec (Urad za zaščito in reševanje), Jurica Žilnih (Information Systems Security Bureau). Poleg predstavnikov omenjenih institucij, bo konferenca zbrala glavne zainteresirane deležnike, ki obvladujejo kritično infrastrukturo iz Hrvaške in Jugovzhodne Evrope.

Dnevi varnosti in zaščite so sestavljeni iz :

17. september Športna tekmovanja za varnostne strokovnjake

23-25 ​​september Razstava in predstavitev varnostnih storitev in opreme, vaj, bana Josipa Jelačića

23. september Konferenca o kritični infrastrukturi

Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani

internet

Vljudno vabljeni!

zaita