Uspešno izvedena 9. mednarodna strokovna konferenca Srbske asociacije managera korporativne bezbednosti (SAMKB) »Dnevi korporativne varnosti 2023«

15. november 2023

Vodilni kader Instituta za korporativne varnostne študije se je udeležil 9. mednarodne strokovne konference Srbske asociacije managera korporativne bezbednosti (SAMKB) »Dnevi korporativne varnosti 2023«, ki se je odvijala 13. in 14. novembra 2023, v Vrdniku v bližini Novega sada.

Organizatorji letošnje konference so bili Srbsko združenje menedžerjev korporativne varnosti, v sodelovanju z Southeast Europe Association of Corporate Security Managers (SEECSA).

SAKBM

Na konferenci so aktivno sodelovali tudi predstavniki Instituta za korporativne varnostne študije, ki so s svojimi predstavitvami pomembno popestrili pripravljen vsebinski del konference. Dr. Denis Čaleta je kot predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti na otvoritvi pozdravil udeležence konference in jih na kratko obvestil o pomembnih aktivnostih združenja.

Šlo je za strokovno srečanje managerjev korporativne varnosti, ki združuje mednarodne udeležence iz javnega in zasebnega sektorja v Republiki Srbiji in sosednjih državah. Glavni cilj tega srečanja je bil izmenjava izkušenj ter predstavitev primerov dobrih praks v državi in regiji.

 • Konferenca Srbija 20233

  naprej

 • Konferenca Srbija 20231

  nazaj

  naprej

 • Konferenca Srbija 20232

  nazaj

  naprej

 • Konferenca Srbija 20234

  nazaj