Slovensko združenje korporativne varnosti: Obvestilo o rednem mesečnem srečanju članov

28. september 2012

Novice za člane SKZV

Spoštovani vabimo vas, da se dne 09. oktobra 2012 ob 16,00 uri udeležite rednega mesečnega srečanja članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Tokratno srečanje gosti naš član g. Jože Grozde, poveljnik VZE in bo potekalo v obliki strokovnega obiska v Vojaški zdravstveni enoti Slovenske vojske, kjer nam bodo predstavili poslanstvo in pokazali del zmogljivosti vojaške zdravstvene enote SV.

Predstavili in pogovorili se bomo tudi o zaključkih nacionalne vaje POTRES 2012, kjer se je preverjalo zdravstvene zmogljivosti v Republiki Sloveniji ob pojavu večjih nesreč. Že nedavni izredni dogodek z balonarsko nesrečo je ponovno odprl mnogo dilem, da že ob malo večji nesreči z več huje poškodovanih, v Republiki Sloveniji nimamo dovolj zmogljivosti za takojšnje odzivanje in oskrbo hudo ponesrečenih. Vse te ugotovitve bodo še kako uporabne v naših organizacijskih okoljih, kjer se zaradi kompleksnosti procesov lahko srečamo z nesrečami večjih razsežnosti. S tega stališča se nam ponuja možnost seznanitve s informacijami o stanju neposredno pri izvajalcih teh storitev.

Za vse člane je zbor ob 15,50 uri na parkirišču pred Vojaško zdravstveno enoto v Štuli 23, Ljubljana Šentvid.

Prosim, da svojo prisotnost na srečanju združenja javite najkasneje do 04. oktobra 2012 na elektronski naslov info@ics-institut.si ali aljosa.kan@ics-institut.sioz. tel. 031 312-819.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!