Slovensko združenje korporativne varnosti: Obvestilo o rednem mesečnem srečanju članov

24. maj 2012

Novice za člane SKZV

Spoštovani vabimo vas, da se dne 13. junija 2012 ob 18,00 uri udeležite rednega mesečnega srečanja članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Tokratno srečanje bo potekalo v obliki obiska podjetja TNT Express Worldwide Slovenija, kjer nas bo prijazno gostil naš član g. Štefan Gostič. Obisk bo namenjen predstavitvi celotnega logističnega procesa podjetja in bo vseboval tako ogled pričetka procesa pakiranja v zbirnem centru podjetja v BTC, kjer je tudi sedež podjetja. Drugi del pa se bo nadaljeval z ogledom procesa odprave pošiljk na letališču Brnik. Celoten proces bo prikazan tudi v smeri obvladovanja tveganj, ki so prisotna v tem kompleksnem in dinamičnem sistemu.

Za vse člane je zbor ob 17,50 uri na sedežu podjetja TNT Express Worldwide Slovenija, Šmartinska cesta 152, Hala VIII v BTC.

Prosim, da svojo prisotnost na dogodku javite najkasneje do 06. junija 2012 na elektronski naslov aljosa.kan@ics-institut.si ali tel. 031 312-819. Potrditev je nujna zaradi najave vstopa na letališče Brnik.

Vse ostale informacije so dostopne tudi na spletni strani Inštituta za korporativne varnostne študije ICS-Ljubljana www.ics-institut.si.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!