Slovensko združenje korporativne varnosti: Obvestilo o rednem mesečnem srečanju članov

05. november 2010

Novice za člane SKZV

Spoštovani vabimo vas, da se dne 19. novembra 2010 ob 12,00 uri udeležite oktobrskega rednega mesečnega srečanja članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Srečanje bo gostila Slovenska vojska in sicer podpredsednik združenja kolega Robert Klinar, ki trenutno opravlja naloge Poveljnika 17. bataljona vojaške policije Slovenske vojske. Na dinamični prikazni vaji nam bodo njegovi kolegi, v okviru svojih pristojnosti, prikazali namenske postopke varovanja oseb. Predstavili nam bodo tudi opremo in oborožitev, ki jo vojaška policija uporablja pri teh aktivnostih. Aktivnost bo potekala 19.11.2010 v vojašnici Franc Rozman Stane v Ljubljani.

Za vse člane je zbor ob 11,30 uri pred vhodom v vojašnico Franc Rozman Stane v Mostah. S seboj je potrebno imeti osebni dokument s sliko za identifikacijo pri vstopu v vojaški objekt. Posebno opozarjam na točnost, saj je dinamična vaja vezana na prihod helikopterja.

Prosim, da svojo prisotnost na dogodku javite najkasneje do 18. novembra 2010 na elektronski naslov denis.caleta@ics-institut.si.

Vse ostale informacije so dostopne tudi na spletni strani Inštituta za korporativne varnostne študije ICS-Ljubljana www.ics-institut.si.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

V Ljubljani, 05.11.2010

Doc.dr. Milan Vršec, l.r.

Predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti