Podiplomski študij Managament korporativne varnosti - vpis že poteka

04. avgust 2013

Obveščamo, da vpis na magistrski program "Management korporativne varnosti" poteka v polnem obsegu. Vsi, ki si želite pridobiti ustrezna znanja izobrazbo povezano s področjem korporativne varnosti ste vabljeni, da se nam pridružite. Deležni boste popolnoma novih pristopov na področju izobraževanja, kjer bomo posebno pozornost namenili stičišču prenosa znanstvenih spoznanj in dobrih praks iz neposrednega realnega okolja. Za najbolj perspektivne bo omogočena tudi praksa v mednarodnem okolju. Vsekakor pa bodo študentje skozi celoten študij tesno povezovali z delovanjem Slovenskega združenja korporativne varnosti, kjer bo tudi veliko priložnosti vzpostavitve stikov za kasnejšo zaposlitev na področju korporativne varnosti.

Glede na zahtevno finančno situacijo Fakulteta za podjetništvo/GEA College ponuja tudi štipendije in omogoča brezobrestno odplačevanje študija na več obrokov.

Vabljeni, da si več o študiju ogledate na spletni strani: http://www.gea-college.si/fakulteta-za-podjetnistvo/studijski-programi-2-stopnje/studijski-program-management-korporativne-varnosti/