Obvestilo o septembrskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

16. avgust 2014

Novice za člane SKZV

Obveščamo vas, da bomo v okviru našega septembrskega srečanja članov Slovenskega združenja korporativne varnosti obiskali Fakulteto za podjetništvo/GEA College. Fakulteta za podjetništvo/GEA College ni samo izobraževalna institucija povezana z izobraževanjem podjetništva temveč je zelo aktivna tudi v povezavi s področjem korporativne varnosti saj bo v letošnjem letu začel potekati podiplomski magistrski program »Management korporativne varnosti«. V okviru predstavitve fakultete bo potekala tudi predstavitev programa in njegovih potencialov skozi potrebe nacionalnega in mednarodnega okolja. Po dolgem času se nam bo ponovno pridružil g. Andrej Podvršič, korporativno-varnostni manager globalne korporacije DuPont, ki je naš dolgoletni član in bo predstavil dobre prakse na področju obvladovanja tveganj v zahtevnem in dinamičnem mednarodnem okolju.

Srečanje bo potekalo v četrtek 04. septembra 2014 od 18,00 do 19,30 ure na Fakulteti za podjetništvo-GEA College, Dunajska cesta 156 (WTC). Prosim vas, da zaradi lažje organizacije srečanja najkasneje do 29. avgusta 2014 potrdite svoj prihod Aljoši na tel. št. 031 312-819 ali na e-naslov aljosa.kan@ics-institut.si.

Izkoristimo to priložnost in se seznanimo s priložnostmi novega magistrskega programa, ki je ključen za dvig strokovnosti in ugleda dejavnosti korporativne varnosti. Dodana vrednost srečanja pa se bo odrazila tudi s predstavitvijo dobrih praks delovanja globalne korporacije v mednarodnem okolju, ki jih bo predstavil g. Andrej Podvršič!