Obvestilo o septemberskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

05. avgust 2013

Novice za člane SKZV

Spoštovani vabimo vas, da se dne 10. septembra 2013 ob 17,30 uri udeležite rednega mesečnega srečanja članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Tokratno srečanje gostijo na Pošti Slovenije, ki so tudi naši korporativni člani združenja.

Predstavili nam bodo delovanje nadzornega centra in izkušnje z obvladovanjem tveganj v tako zahtevnem in razvejanem sistemu poslovalnic. Dnevno smo v naši državi priča novicam o roparskih tatvinah, kar nam potrjuje dejstvo, da ne živimo v popolnoma varnem okolju. S tega stališča se nam ponuja možnost seznanitve s stanjem in predvsem izkušnjami, ki so z obravnavanega področja za naše delo izrednega pomena.

Za vse člane je zbor ob 17,20 uri pred vhodom v zgradbo Pošte Slovenije, Poslovni logistični center Maribor, Zagrebška cesta 106, 2000 Maribor.

Prosim, da svojo prisotnost na srečanju združenja javite najkasneje do 06. septembra 2013 na elektronski naslov info@ics-institut.si ali aljosa.kan@ics-institut.si oz. tel. 031 312-819.

Vse ostale informacije so dostopne tudi na spletni strani Instituta za korporativne varnostne študije ICS-Ljubljana www.ics-institut.si.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!