Obvestilo o rednem mesečnem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

30. september 2011

Novice za člane SKZV

Spoštovani vabimo vas, da se dne 11. oktobra 2011 ob 17,00 uri udeležite rednega mesečnega srečanja članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Tokratno srečanje gosti g. Zdenko Hriberšek in bo potekalo v obliki strokovnega obiska podjetja Gorenje d.d. Gorenje d.d. namreč predstavlja vodilno gospodarsko družbo v Sloveniji in tudi v širšem mednarodnem okolju. S tega stališča se nam ponuja možnost seznanitve s pristopi uveljavljanja modelov zagotavljanja korporativne varnosti v tako zahtevnem okolju.

Za vse člane je zbor ob 16,50 uri na parkirišču pred upravno stavbo podjetja Gorenje d.d. (glej priloženo shemo), Partizanska 12, Velenje. Za vse člane so rezervirani parkirni prostori pred upravno zgradbo podjetja.

Prosim, da svojo prisotnost na srečanju javite najkasneje do 08. oktobra 2011 na elektronski naslov info@ics-institut.si ali denis.caleta@ics-institut.si oz. tel. 031 358-502.

Vse ostale informacije so dostopne tudi na spletni strani Inštituta za korporativne varnostne študije ICS-Ljubljana www.ics-institut.si.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

V Ljubljani, 30.09.2011

Doc. dr. Denis Čaleta, l.r.

Predsednik Slovenskega združenja

korporativne varnosti