Obvestilo o rednem mesečnem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

22. april 2011

Novice za člane SKZV

Spoštovani vabimo vas, da se dne 10. maja 2011 ob 16,00 uri udeležite rednega mesečnega srečanja članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Tokratno srečanje bomo organizirali na naši matični lokaciji v M hotelu v Ljubljani. Tema našega tokratnega druženja bo namenjena »Dilemam in izzivom na področju naročil varnostnih storitev«. Po uvodni predstavitvi si bomo podrobneje ogledali primer dobre prakse, kako z ustreznim modelom naročanja v tem procesu doseči višjo kvaliteto varnostnih storitev za primerno ceno. Glede na dejstvo, da je problematika zaradi zaostrenih finančnih razmer in stanja na področju ponudbe varnostnih storitev zelo aktualna, vas na naše srečanje vabim v polnem številu.

V istem dnevu v okviru Inštituta za korporativne varnostne študije poteka strokovni posvet s področja »Obvladovanja kadrov in njihov vpliv na zagotavljanje korporativne varnosti« s priznanimi predavatelji med katerimi bo imelo predavanje informacijske pooblaščenke zaradi pereče problematike, prav posebno mesto. Vabim vas, da izkoristite ugodnosti, ki jih imate kot člani Slovenskega združenja korporativne varnosti.

Prosim, da svojo prisotnost na srečanju združenja javite najkasneje do 08. maja 2011 na elektronski naslov info@ics-institut.si ali denis.caleta@ics-institut.sioz. tel. 031 358-502.

Vse ostale informacije so dostopne tudi na spletni strani Inštituta za korporativne varnostne študije ICS-Ljubljana www.ics-institut.si.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami ter vam želimo prijetne bližajoče se praznike!

V Ljubljani, 22.04.2011

Doc. dr. Denis Čaleta, l.r.

Predsednik Slovenskega združenja

korporativne varnosti