Obvestilo o rednem januarskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti - obisk in predavanje Informacijske pooblaščenke Republike Slovenije

27. december 2011

Novice za člane SKZV

Spoštovani vabimo vas, da se dne v torek 10. januarja 2012 ob 17,00 uri udeležite rednega mesečnega srečanja članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Tokratno srečanje bomo organizirali na naši matični lokaciji v M hotelu v Ljubljani, kjer bomo gostili ga. Natašo Pirc Musar, Informacijsko pooblaščenko Republike Slovenije. Urad Informacijske pooblaščenke je s svojim predstavnikom postal eden od korporativnih članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Tema našega tokratnega druženja bo namenjena tematiki »Vloga in predstavitev Urada informacijskega pooblaščenca Republike Slovenije«. Po uvodni predstavitvi si bomo podrobneje ogledali nekaj perečih problemov, ki so trenutno najbolj javno izpostavljeni in zelo tesno povezani s področjem zagotavljanja korporativne varnosti oz. celovitega obvladovanja tveganj pri zaščiti osebnih in drugih podatkov.

Vabim vas, da izkoristite ugodnosti, ki jih imate kot člani Slovenskega združenja korporativne varnosti in se nam pridružite na srečanju s trenutno najbolj aktualno problematiko, ter z razpravo in primeri dobre prakse obogatite našo razpravo.

Prosim, da svojo prisotnost na srečanju združenja javite najkasneje do 06. januarja 2012 na elektronski naslov info@ics-institut.si ali aljosa.kan@ics-institut.si oz. tel. 031 312-819.

Vse ostale informacije so dostopne tudi na spletni strani Instituta za korporativne varnostne študije ICS-Ljubljana www.ics-institut.si.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

Doc. dr. Denis Čaleta, l.r.

Predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti