Obvestilo o oktobrskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

27. september 2021

Novice za člane SKZV

Spoštovani člani, v torek 12. oktobra 2021 ob 17:00 uri vas vabimo na prvo oktobrsko srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Oktober je med drugim tudi mesec požarne varnosti, zato bomo srečanje namenili aktualni tematiki »Požarni varnosti v večjih poslovnih kompleksih«. Tokrat nas bo gostila Gasilska zveza Slovenije.

Srečanje bo po dolgem času, končno, organizirano v živo in sicer v Izobraževalnem centru zaščite in reševanja na Igu pri Ljubljani naslov Zabrv 12, 1292 Ig. Tam nas bo čakalo parkirišče. V okviru obiska omenjenega izobraževalnega centra si bomo prvo ogledali zmogljivosti centra z vsemi poligoni, ki jih slovenski gasilci uporabljajo za izobraževanje na področju različnih situacij. Po vodeni predstavitvi se bomo premaknili v sejno dvorano, kjer bomo s našimi strokovnjaki nadaljevali strokovno razpravo na tematiko izzivov, ki jih prinaša gašenje v večjih poslovnih kompleksih.

Dnevni red:

  • 16:50 zbor članov na parkirišči Izobraževalnega centra
  • 17:00 pozdravni nagovor gostiteljev
  • 17:10-18:00 ogled zmogljivosti centra
  • 18:00-18:40 kratka razprava na strokovno tematiko
  • 18:40 – 19:00 kratko združenje članov ob kavici

Prosim, da svojo prisotnost (oz. odsotnost) na dogodku javite najkasneje do 9. oktobra 2021 na elektronski naslov zdruzenje@ics-institut.si ali tel. (0)5 905 43 00. Vse ostale informacije vam posredujemo na podlagi vaše potrditve udeležbe na srečanju. Hkrati vas vabimo na ogled članskih spletnih strani, kjer si lahko ogledate utrinke iz naših preteklih srečanj – povezava »NOVICE ZA ČLANE«.

Opomba: Srečanje bomo organizirali ob izpolnjevanju pogojev PCT.

Lepo vas pozdravljamo in se resnično veselimo srečanja z vami. Tokrat končno v živo.

izr. prof. dr. Denis Čaleta
Predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti
tel: +386 31 358 502
ICS - Institut za korporativne varnostne študije