Obvestilo o oktobrskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

29. september 2020

Novice za člane SKZV

Spoštovani člani, v sredo 7. oktobra 2020 ob 13:00 uri vas vabimo na srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Tudi tokrat bo srečanje zaradi razmer, ki veljajo v Sloveniji, potekalo preko spletne platforme. Tematika tokratnega srečanje bo stanje na področju kibernetske varnosti in predvsem priprava nove strategije kibernetske varnosti Republike Slovenije. Vabljeni gost s katerim se bomo pogovarjali bo dr. Uroš Svete, Direktor Uprave za informacijsko varnost.

V procesu priprave omenjene strategije je pravi čas, da se sliši pričakovanja in dobre prakse, ki smo jih ustvarili v Slovenskem združenju za korporativno varnost, s posebnim poudarkom na upravljalcih kritične infrastrukture in izvajalci bistvenih storitev. Del srečanja bo namenjen tudi širši razpravi ostalih članov združenja.

Dnevni red:

  • 12:50 vzpostavitev seje in preverjanje zveze
  • 13:00 predstavitev gosta in najava vsebine
  • 13:10-14:00 vodena razprava z vabljenim gostom.
  • 14:00-14:30 vprašanja in diskusija članov združenja
  • 14:30 končanje on-line srečanja

Prosim, da svojo prisotnost (oz. odsotnost) na dogodku javite najkasneje do 06. oktober 2020 na elektronski naslov zdruzenje@ics-institut.si ali tel. (0)5 905 43 00. Vse informacije vezane z navodili za prijavo v sejo srečanja vam posredujemo na podlagi vaše potrditve udeležbe na srečanju. Hkrati vas vabimo na ogled članskih spletnih strani, kjer si lahko ogledate utrinke iz naših preteklih srečanj – povezava »NOVICE ZA ČLANE«.

Situacije se na žalost še ne umirja, zato smo trenutno v stanju, ko si rečemo, da ostaja želja po neposrednem srečanju zelo močno prisotna in jo bomo realizirali takoj, ko bodo to dopuščale razmere. Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!


izr. prof. dr. Denis Čaleta

Predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti

tel: +386 31 358 502

ICS - Institut za korporativne varnostne študije