Obvestilo o oktobrskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

01. oktober 2013

Novice za člane SKZV

Obveščam vas, da bomo na našem oktobrskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti gostili g. Jožeta Sironiča, svetovalca predsednice Vlade RS za nacionalno varnost. Namen srečanja bo skozi voden razgovor s spoštovanim gostom predstaviti varnostne dileme in izzive pred katerimi se je znašla Republika Slovenija. Nacionalno-varnostni sistem potrebuje določene spremembe, ki bodo vplivale tudi na področje korporativne varnosti. Na drugi strani pa bo glavni namen srečanja poiskati skupne težiščne točke sodelovanja med Slovenskim združenjem korporativne varnosti in državnimi institucijami zadolženimi za nacionalno varnost, ki v svojem okviru pripravljajo normativne okvire, kateri so pomembni tudi za učinkovitejše zagotavljanje obvladovanja tveganj v naših organizacijskih sredinah.

Srečanje bo tokrat izjemoma potekalo izven našega rednega termina in bo organizirano 15. oktobra 2013 ob 17.30 do 19.30 ure v Ljubljani (lokacija bo znana v naslednjih dnevih).

Prosim vas, da zaradi lažje organizacije srečanja najkasneje do 14. oktobra 2013 potrdite svoj prihod (oz. odsotnost) Aljoši na tel. št. 031 312-819 ali na e-naslov aljosa.kan@ics-institut.si.

Vse ostale informacije so dostopne tudi na spletni strani Instituta za korporativne varnostne študije ICS-Ljubljana www.ics-institut.si.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!