Obvestilo o novembrskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

03. november 2013

Novice za člane SKZV

Obveščamo vas, da bomo na našem novembrskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti obravnavali izredno aktualno problematiko povezano z informacijsko varnostjo in kibernetskimi tveganji v korporativnem okolju. Glede na dejstvo, da je v Slovenskem združenju korporativne varnosti zbranih večina organizacij, ki obvladuje kritično infrastrukturo ter, da imamo v svojih vrstah cel niz vrhunskih strokovnjakov s tega področja, smo se odločili, da bomo tokratno srečanje izvedli v obliki razprave na okrogli mizi. Udeleženci okrogle mize bodo predstavniki podjetij Pošte Slovenije, Luke Koper, Krke, Urada RS za varovanje tajnih podatkov in Centra ICS za informacijsko varnost. Okroglo mizo bo moderiral mag. Marko Potokar, državni nadzornik za varstvo osebnih podatkov. Seveda se bodo v razpravo lahko vključili tudi vsi člani Slovenskega združenja korporativne varnosti.

Srečanje bo potekalo 12. novembra 2013 ob 17,30 do 19,00 ure v konferenčnih prostorih M hotela v Ljubljani.

Prosim vas, da zaradi lažje organizacije srečanja najkasneje do 09. novembra 2013 potrdite svoj prihod Aljoši na tel. št. 031 312-819 ali na e-naslov aljosa.kan@ics-institut.si .

Hkrati vas obveščam, da se novoletno srečanje nezadržno približuje. Vedno je prijetno v okviru svojih prijateljev in strokovnih sodelavcev potegniti črto pod odhajajoče leto, si postaviti nove načrte in zaželeti vse dobro v naslednjem letu. Prepričan sem, da se bomo imeli kot vedno zelo prijetno. Kljub zahtevni finančni situaciji, boste tudi tokrat deležni novoletnega darila, kot pozornosti, ki si jo kot člani Slovenskega združenja za korporativno varnost tudi zaslužite.