Obvestilo o načrtovanih aktivnostih članov Slovenskega združenja korporativne varnosti v mesecu septembru

21. avgust 2011

Novice za člane SKZV

Spoštovani člani in članica Slovenskega združenja korporativne varnosti upam, da se vam je vsem skupaj uspelo uspešno odpočiti v teh poletnih dopustniških mesecih. Približuje se mesec september in s tem cela vrsta aktivnosti, ki smo jih v združenju pripravili za vas. V tem mesecu ne bomo organizirali klasičnega srečanja temveč vam bomo omogočili brezplačno udeležbo na mednarodni konferenci in posvetu, ki ga soorganizira Inštitut za korporativne varnostne študije.

- Prvi dogodek na katerega ste vabljeni je nacionalni posvet na temo »Terorizem in družba 10. let po terorističnih napadih na ZDA – kako uspešni smo pri njegovem preprečevanju?«. Posvet se bo odvijal v prostorih Državnega sveta, ki je poleg ICS tudi soorganizator posveta. Več o dogodku na www.ics-institut.si. Dogodek bo izveden 09. septembra 2011 od 09,30 do 14,00 ure. Udeležba je za člane Slovenskega združenja korporativne varnosti brezplačna. Svojo udeležbo zaradi velikega zanimanja in rezervacije prostora javite Aljoši na elektronski naslov aljosa.kan@ics-institut.si najkasneje do 06.09.2011.

- Drugi dogodek na katerega ste vabljeni predstavlja mednarodna konferenca z nazivom »Izzivi zoperstavljanja terorizmu v regiji JV Evrope«, ki bo potekala od 27-29. septembra 2011 v Mariboru. Tokratna rdeča nit konference je namenjena zaščiti kritične infrastrukture. Imate edinstveno priložnost, da na dogodku, kjer bodo zbrani predstavniki iz 26 držav in vseh pomembnih mednarodnih organizacij, dobite odgovore na dileme, izzive in dobre prakse s področja zaščite kritične infrastrukture. Udeležba na konferenci je za člane združenja brezplačna. Poleg tega vam bomo zagotovili tudi osvežilne napitke med odmori konference in brezplačno kosilo. Zaradi velikega števila udeležencev in omejenega prostora vas prosim, da svojo udeležbo javite Aljoši najkasneje do 15. septembra 2011 na elektronski naslov aljosa.kan@ics-institut.si.

V pričakovanju ponovnega snidenja z vami vas lepo pozdravljam!

Doc.dr. Denis Čaleta, l.r.

Predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti