Obvestilo o načrtovanem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne za mesec februar 2012

19. januar 2012

Novice za člane SKZV

Spoštovani vabimo vas, da se dne 14. februarja 2012 ob 17,00 uri udeležite rednega mesečnega srečanja članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Tokratno srečanje gosti naš član g. Andrej Maslo in bo potekalo v obliki strokovnega obiska v podjetju HIT Šentilj d.d. Igralniška dejavnost predstavlja pomembno gospodarsko dejavnost v Republiki Sloveniji. S stališča zagotavljanja varnosti oz. obvladovanja varnostnih tveganj, pa predstavlja dejavnost, ki ima kar nekaj posebnostih, tako na področju zakonske urejenosti, kakor tudi na področju neposrednega izvajanja posameznih varnostnih procesov. S tega stališča se nam ponuja možnost seznanitve s pristopi uveljavljanja modelov zagotavljanja korporativne varnosti v tako zahtevnem okolju.

Za vse člane je zbor ob 16,45 uri na parkirišču pred podjetjem HIT Šentilj d.d., Sadjarska pot 15, Šentilj. Za vstop v igralnico nujno potrebujete veljavni osebni dokument!

Prosim, da svojo prisotnost na srečanju združenja javite najkasneje do 07. februarja 2012 na elektronski naslov info@ics-institut.si ali aljosa.kan@ics-institut.si oz. tel. 031 312-819.

Vse ostale informacije so dostopne tudi na spletni strani Instituta za korporativne varnostne študije ICS-Ljubljana www.ics-institut.si.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

Doc. dr. Denis Čaleta, l.r.

Predsednik Slovenskega združenja

korporativne varnosti