Obvestilo o marčevskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

05. marec 2015

Novice za člane SKZV

Spoštovani vabimo vas, da se v četrtek 12. marca 2015 ob 17,00 uri udeležite rednega mesečnega srečanja članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Tokratno srečanje bo potekalo v obliki strokovnega obiska Zavoda RS za transfuzijsko medicino.

Na srečanju bomo obravnavali izredno perečo temo »zagotavljanja zalog krvi«, ki je nujno potrebna za ohranjanje življenj. Še posebej pride do izraza učinkovito in nemoteno zagotavljanje zadostnih količin krvi v primeru večjih nesreč in drugih izrednih dogodkov, kjer se pojavi veliko število ponesrečencev v zelo kratkem časovnem obdobju. Naši gostitelji nam bodo predstavili organizacijo delovanja te zares pomembne inštitucije. Člani Slovenskega združenja korporativne varnosti pa bomo na tem dogodku delovali tudi v smeri humanitarnosti in zavedanja, da je nesebična pomoč na področju darovanja krvi temelj visokega družbenega zavedanja. Vsi člani, ki bodo izrazili pripravljenost, bodo lahko ob tem dogodku darovali kri.

Prosim, da svojo prisotnost (oz. odsotnost) na dogodku javite najkasneje do 10. marca 2015 na elektronski naslov aljosa.kan@ics-institut.si ali tel. 031 312 819. Zbor udeležencev je 15 minut pred začetkom obiska na parkirišču pred objektom Zavod RS za transfuzijsko medicino, Šlajmerjeva 6, 1000 Ljubljana.

Hkrati vas vabimo na ogled članskih spletnih strani, kjer si lahko ogledate utrinke iz naših preteklih srečanj – povezava »NOVICE ZA ČLANE«. Ravno tako smo vam dolžni opravičilo za nekoliko pozno obveščanje, razlog – čakanje na potrditev s strani odgovornih na zavodu.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

doc. dr. Denis Čaleta

Predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti

tel: +386 31 358 502

ICS - Institut za korporativne varnostne študije