Obvestilo o majskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

23. april 2015

Novice za člane SKZV

Spoštovani vabimo vas, da se v torek 12. maja 2015 ob 17,00 uri udeležite rednega mesečnega srečanja članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Tokratno srečanje bo potekalo v obliki strokovnega obiska Luke Koper d.d.

Na srečanju nam bodo gostitelji predstavili organizacijo in delovanje pomembnega pristanišča, ki je eden ključnih delov kritične infrastrukture na področju pomorskega transporta. Zaradi kompleksnosti procesov je s tega stališča izpostavljen celemu nizu tveganj, katerih obvladovanje je zelo zahtevno. Posebej zahtevno zgodbo pa v tem okviru predstavlja koordinacija med vsemi subjekti (poslovne organizacije, organi nacionalne varnosti in korporativne varnosti v Luki Koper).

Od našega zadnjega obiska se je v Luki Koper zgodila cela vrsta sprememb, ki so pomembno vplivale tudi na organizacijo in delovanje korporativne varnosti. Vse te spremembe nam bodo kolegi v Luki Koper, ki so tudi eni izmed naših aktivnih korporativnih članov z veseljem razkazali. Prepričan sem, da bomo v velikem številu izkoristili to priložnost in se odzvali povabilu naših kolegov.

Prosim, da svojo prisotnost (oz. odsotnost) na dogodku javite najkasneje do 9. maj 2015 na elektronski naslov aljosa.kan@ics-institut.si ali tel. 031 312 819. Zbor udeležencev je 15 minut pred začetkom obiska na parkirišču pred objektom poslovne zgradbe Luke Koper, Vojkovo nabrežje 38, 5000 Koper. Hkrati vas vabimo na ogled članskih spletnih strani, kjer si lahko ogledate utrinke iz naših preteklih srečanj.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

doc. dr. Denis Čaleta

Predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti

tel: +386 31 358 502

ICS - Institut za korporativne varnostne študije