Obvestilo o majskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

24. april 2014

Novice za člane SKZV

Obveščamo vas, da bomo v okviru našega majskega srečanja članov Slovenskega združenja korporativne varnosti obiskali Nuklearno elektrarno Krško. NEK predstavlja eno od ključnih kritičnih infrastruktur v Republiki Sloveniji in zaradi svoje dejavnosti predstavlja kompleks, ki je zelo zahteven za zagotavljanje celovitega obvladovanja varnostnih in drugih s tem povezanih tveganj.

Srečanje bo potekalo v četrtek 08. maja 2014 ob 17,00 do 18,30 ure v Nuklearni elektrarni Krško. Zbor članov je 16.45 na recepciji pred vhodom v NEK, Vrbina 12, 8270 Krško. Ker za vstop v NEK veljajo posebni varnostni ukrepi vas prosimo, da nepotrebno prtljago in elektronske naprave pustite v osebnih avtomobilih in s tem pospešite postopke prijave. Poleg navedenega vas prosim, da ob prijavi vašega prihoda na srečanje nujno posredujete še informacije, ki jih zahteva obrazec v prilogi. V prilogi vam posredujemo tudi varnostna navodila katere prosim preberite in se z njimi seznanite.

Prosim vas, da zaradi lažje organizacije srečanja najkasneje do 29. aprila 2014 potrdite svoj prihod Aljoši na tel. št. 031 312-819 ali na e-naslov aljosa.kan@ics-institut.si.

Izkoristimo to priložnost in si od bližje oglejmo NEK!