Vabilo na drugo majsko srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

14. maj 2020

Novice za člane SKZV+

Spoštovani člani, v torek 19. maja 2020 ob 13:00 uri vas vabimo na srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti in s tem nadaljujemo razprave namenjene izmenjavi izkušenj v času razglašene pandemije. Tudi tokrat bo srečanje zaradi razmer, ki veljajo v Sloveniji, potekalo preko spletne platforme. Tematika tokratnega srečanje bo razgovor s kolegom Gorazdom Božičem, vodjo SI-CERT. Pogovor bo tekel o izzivih zagotavljanja informacijske varnosti in novih trendih na področju pojavljanja groženj.

Čas epidemije je prinesel povečan obseg delo od doma. To je na področju varnostnih tveganj prineslo novo dimenzijo in od nas zahteva dodatne ukrepe. Analize trendov in odzivi SI-CERT bodo vsekakor predstavljali koristne informacije za nadaljnje načrtovanje ukrepov zagotavljanja kibernetske varnosti. Del srečanja bo namenjen tudi širši razpravi ostalih članov združenja.

Dnevni red:

  • 12:50 vzpostavitev seje in preverjanje zveze
  • 13:00 predstavitev gosta in najava vsebine
  • 13:05-13:40 vodena razprava z vabljenim gostom g. Gorazd Božič (SI-CERT)
  • 13:40-14:00 vprašanja in diskusija članov združenja
  • 14:00 končanje on-line srečanja

Prosim, da svojo prisotnost (oz. odsotnost) na dogodku javite najkasneje do 18. maja 2020 na elektronski naslov zdruzenje@ics-institut.si ali tel. (0)5 905 43 00. Vse informacije vezane z navodili za prijavo v sejo srečanja vam posredujemo na podlagi vaše potrditve udeležbe na srečanju. Hkrati vas vabimo na ogled članskih spletnih strani, kjer si lahko ogledate utrinke iz naših preteklih srečanj – povezava »NOVICE ZA ČLANE«.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

izr. prof. dr. Denis Čaleta
Predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti
tel: +386 31 358 502
ICS - Institut za korporativne varnostne študije