Obvestilo o januarskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

06. januar 2022

Novice za člane SKZV

Spoštovani člani, v sredo 26. januarja 2022 ob 13:00 uri vas vabimo na srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Tokrat bomo srečanje namenili tradicionalni vsebini povezani s predstavitvijo dveh pomembnih institucij Republike Slovenije, in sicer Informacijskega pooblaščenca Republike Slovenije in SI-CERT. Obe organizaciji sta tudi dolgoletni članici Slovenskega združenja korporativne varnosti. Omenjeno srečanje v januarju tradicionalno posvetimo pregledu glavnih poudarkov in usmeritev preteklega leta ter izzivov za tekoče leto na področju varovanja osebnih podatkov in kibernetskih tveganj. Za seboj puščamo zelo zahtevno leto, ki je na obeh obravnavanih področjih prineslo nešteto izzivov in tudi dobrih praks. Prvo srečanje v novem letu je pravi trenutek, da se odkrito pogovorimo o teh izkušnjah in izzivih, ki nas čakajo, sedaj že v tekočem letu 2022.

Predstavitev bosta tokrat izvedla g. Gorazd BOŽIČ vodja SI-CERT-a in mag. Andrej TOMŠIČ namestnik informacijske pooblaščenke.

Ker se stanje na področju števila okužb ponovno povečuje, bomo zaradi naše varnosti dogodek izvedli v on-line obliki.

Dnevni red:

  • 12:50 Vzpostavitev seje in preverjanje zveze
  • 13:00 Predstavitev gostov in najava vsebine
  • 13:10-13:40 Predstavitev vsebine Urada Informacijske pooblaščenke – mag. Andrej Tomšič
  • 13:40-14:10 Predstavitev vsebine SI-CERT – g. Gorazd Božič
  • 14:10-14:25 Diskusija članov združenja
  • 14:30 Zaključek on-line srečanja

Prosim, da svojo prisotnost (oz. odsotnost) na dogodku javite najkasneje do 24. januarja 2022 na elektronski naslov zdruzenje@ics-institut.si ali tel. 041/223-455. Vse informacije vezane z navodili za prijavo v sejo srečanja vam posredujemo na podlagi vaše potrditve udeležbe na srečanju. Hkrati vas vabimo na ogled članskih spletnih strani, kjer si lahko ogledate utrinke iz naših preteklih srečanj – povezava »NOVICE ZA ČLANE«.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

izr. prof. dr. Denis Čaleta

Predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti

tel: +386 31 358 502

ICS - Institut za korporativne varnostne študije