Obvestilo o januarskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

09. januar 2015

Novice za člane SKZV

Začetek novega leta ponuja odlično priložnost, da se v internem krogu članov združenja temeljito pogovorimo in analiziramo naše delo v preteklem letu ter postavimo smele načrte za tekoče leto. Poleg tega bomo pregledali situacijo na področju korporativne varnosti v naših organizacijskih okoljih in opredelili težiščna področja, kjer lahko Slovensko združenje za korporativno varnost pomaga svojim članom s promocijo dejavnosti in reševanjem kompleksnejših organizacijskih problemov. Določili bomo tudi načrt za širjenje članstva v organizacijskih okoljih, ki so pomembna za prepoznavnost našega združenja in korporativne varnosti kot ključnega procesa v organizacijah.

Redko si vzamemo to priložnost, da v internem krogu analiziramo stanje in določamo prioritetne korake za prihodnost. Izkoristimo to priložnost in se zberimo v čim večjem številu ter na srečanju sodelujmo s konkretnimi predlogi na naslednjih področjih:

- v katere organizacijske sredine razširiti članstvo;

- dobre prakse na področju korporativne varnosti, ki jih je možno predstaviti tudi na Dnevih korporativne varnosti;

- kam se kot združenje lahko povabimo za naša mesečna srečanja;

- predlogi za povečanje prepoznavnosti korporativne varnosti;

Srečanje bo potekalo v četrtek 15. januarja 2015 od 17.30 do 19.00 ure v konferenčnih prostorih M Hotela v Ljubljani. Prosim vas, da zaradi lažje organizacije srečanja najkasneje do 14. januarja 2015 potrdite svojo prisotnost (oz. odsotnost) Aljoši na tel. št. 031 312-819 ali na e-naslov aljosa.kan@ics-institut.si.

doc. dr. Denis Čaleta

Predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti

tel: +386 31 358 502

ICS - Institut za korporativne varnostne študije