Obvestilo o izvedenemu marčevskemu srečanju članov Slovenskega združenja korporative varnosti

16. marec 2011

Novice za člane SKZV

Člani Združenja korporativne varnosti smo se 15. marca 2011 udeležili rednega marčevskega srečanja, ki ga je tokrat gostil g. Domen Pirkmajer iz Termoelektrarne toplarne Ljubljana. Kolega Pirkmajer nam je zelo podrobno prikazal organizacijo celotnega sistema delovanja TE-TOL in njeno umestitev v eno izmed ključnih infrastrukturnih objektov v Ljubljani. TE-TOL je izrednega pomena tudi z vidika kritične infrastrukture energetskega sektorja. V nadaljevanju smo si podrobno ogledali kompleks TE-TOL in se seznanili z delovanjem glavnih proizvodnih procesov. Ob zaključku obiska smo se seznanili še z organizacijo in delom integralnega varnostnega sistema ter si ogledali varnostno-nadzorno sobo.

V tem trenutku izkoriščamo to priložnost, da se še enkrat zahvalimo g. Domnu Pirkmajerju za topel sprejem in profesionalno izvedbo prikazanih aktivnosti. V zahvalo smo kolegu Pirkmajerju predali zahvalno listino združenja.

Ob zaključku srečanja smo v našo sredino uradno sprejeli kolega Borisa Miliča, ki svojo strokovno dejavnost opravlja v okviru korporativnega okolja Dars d.d. in svečano predali člansko izkaznico združenja tudi kolegu Dimitriju Lokovšku.

V duhu naših gesel »Ustvarjamo vezi, ki bogatijo ter tako gradimo pot do uspeha!« in »Ab uno disce omnes (po enem spoznaj vse)« smo se ob sproščeni razpravi razšli v pričakovanju našega naslednjega srečanja, ki ga bo gostil kolega Marjan Bračun iz HSE. V mesecu aprilu si bomo namreč podrobno ogledali delovanje podjetja Dravske elektrarne d.o.o., ki predstavlja pomemben del kritične infrastrukture v Mariboru in njegovi okolici.

Doc.dr. Denis Čaleta, l.r.

predsednik Slovenskega združenja

korporativne varnosti

Dsc03566
Dsc03568
Dsc03573
Dsc03584
Dsc03586
Dsc03587
Dsc03590