Obvestilo o izvedenemu aprilskem srečanju članov Slovenskega združenja korporative varnosti

16. april 2011

Novice za člane SKZV

Člani Združenja korporativne varnosti smo se 12. aprila 2011 udeležili rednega aprilskega srečanja, ki ga je tokrat gostil g. Marjan Bračun iz Holdinga Slovenskih elektrarn (HSE). Naš član kolega Bračun nam je zelo podrobno prikazal organizacijo celotnega sistema delovanja HSE in verige Dravskih elektrarn ter njihovo umestitev v celoten elektro-energetski sistem Republike Slovenije. V okviru tega smo si po uvodni predstavitvi HSE in Dravskih elektrarn ogledali še centra vodenja obeh inštitucij ter se podrobneje seznanili s varnostno-nadzornim centrom preko katerega nadzirajo in obvladujejo varnostne dogodke na lokacijah celotnega kompleksa oz. verige Dravskih elektrarn.

V tem trenutku izkoriščamo to priložnost, da se še enkrat zahvalimo g. Marjanu Bračunu za topel sprejem in profesionalno izvedbo prikazanih aktivnosti. V zahvalo smo kolegu Marjanu predali posebno plaketo z vgraviranim simbolom združenja in gesli Slovenskega združenja korporativne varnosti »Ustvarjamo vezi, ki bogatijo ter tako gradimo pot do uspeha!« in »Ab uno disce omnes (po enem spoznaj vse)«. Kolegom iz Dravskih elektrarn pa smo v zahvalo predali vabilo za korporativno članstvo v našem združenju.

Ob sproščeni razpravi smo se razšli v pričakovanju našega naslednjega srečanja, ki ga bomo organizirali na naši matični lokaciji v M hotelu.

Doc.dr. Denis Čaleta, l.r.

Predsednik Slovenskega združenja

korporativne varnosti

5124
5131
5135