Obvestilo o izvedenem prednovoletnem srečanju članov Združenje korporativne varnosti

14. december 2010

Novice za člane SKZV

V torek 07. decembra 2010 so se v prijetnem okolju M Hotela, na prednovoletnem srečanju srečali člani Združenja korporativne varnosti. V sproščenem vzdušju sta dr. Denis Čaleta in mag. Miran Vršec predstavila prehojeno pot v letu, ki se zaklučuje in nakazala na smele načrte združenja in Inštituta za korporativne varnostne študije v naslednjem letu. Po tem je sledila predstavitev znanstvene monografije z naslovom »Oborožene sile in terorizem v luči konfliktov 21. stoletja«, ki jo je kot avtor izvedel doc. dr. Denis Čaleta. Omenjena publikacija je ugledala luč sveta v sozaložništvu Inštituta za korporativne varnostne študije, kar je dalo predstavitvi še poseben pomen.

Svečano sta bila v združenje sprejeta nova člana in sicer g. Robert Kralj, g. Alen Javorović, ki prihajata iz Zagreba. S tem je združenje stopilo na pot mednarodnega povezovanja in širjenja ideje Združenja korporativne varnosti tudi preko meja Slovenije. Kolegu Robertu Klinarju je bila podeljena zahvalna listina združenja za njegovo gostoljubnost ob organizaciji novemberskega srečanja združenja v 17. bataljonu vojaške policije Slovenske vojske.

V nadaljevanju je Robert Bokavšek, ljubiteljski poznavalec vina, člane združenja z zgodbo in degustacijo odličnih vin, popeljal v svet dobre kapljice. Člani združenja so si ob obilici dobre hrane in prijetnega vzdušja zaželeli vse dobro v prihajajočem letu, ki bo po ocenah vseh polno uspehov.

Ob koncu so prisotni člani prejeli skromna darila za novo leto in knjigo s posvetilom kolega Denisa Čalete.

Vse dobro v novem letu in polno uspehov želimo tudi članom, ki se prednovoletnega srečanja niso mogli udeležiti.

Dsc01739
Dsc01741
Dsc01747
Dsc01750
Dsc01751
Dsc01752
Dsc01754
Dsc01756
Dsc01757