Obvestilo o februarskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

18. januar 2023


Spoštovani člani, v torek 14. februarja 2023 ob 16:30 uri vas vabimo na februarsko srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Tokrat bomo srečanje po dolgem času izvedli v online obliki, in sicer preko spletne platforme LiveWebinar.

Na srečanje smo povabili ministrico za digitalno preobrazbo dr. Emilijo Stojmenovo Duh, tema srečanja pa bo namenjena pomembnim korakom, ki nas čakajo na področju digitalizacije, začenši z novim pristopom in novo oblikovanim ministrstvom. Vsekakor pa bo v nadaljevanju pogovora glavni poudarek usmerjen v načrte za pospešitev digitalizacije in informatizacije naše družbe. Seveda se v pogovoru ne bomo mogli izogniti izzivom, ki se porajajo na področju informacijske in ožje kibernetske varnosti.

Verjamemo, da vam bo voden pogovor z ministrico dal potrebne informacije, ki bodo zelo pomembne za nadaljnje delo vseh deležnikov tega zahtevnega ekosistema.

Dnevni red:

  • 16:25 – Zbor članov na spletni platformi LiveWebinar
  • 16:35 – Pozdravni nagovor predsednika združenja
  • 16:40 – Voden razgovor z ministrico za digitalno preobrazbo
  • 17:30 – Vprašanja s strani članov združenja
  • 18:00 – Razprava, zahvala gostiteljem in zaključek

Link do spletnega združenja vam bomo posredovali po vaši prijavi na srečanje.

Prosim, da svojo prisotnost (oz. odsotnost) na dogodku javite najkasneje do 13. februarja 2023 na elektronski naslov zdruzenje@ics-institut.si ali tel. 041/223-455 (Eva Čaleta). Vse informacije vezane z navodili vam posredujemo na podlagi vaše potrditve udeležbe na srečanju. Hkrati vas vabimo na ogled članskih spletnih strani, kjer si lahko ogledate utrinke iz naših preteklih srečanj – povezava »NOVICE ZA ČLANE«.

Lepo vas pozdravljamo in se resnično veselimo srečanja z vami.