Obvestilo o februarskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

28. januar 2020

Novice za člane SKZV

Spoštovani člani, v četrtek 6. februarja 2020 vas ob 16,00 uri vabimo na februarsko srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Tokratno srečanje bomo izvedli nekoliko drugače in sicer v obliki predavanja in vodene razprave z naslovom - Internet stvari (IoT), ki temelji na arhitekturi spletnih vmesnikov pametnega doma ali podjetja.

V zadnjem obdobju smo priča razmahu novih tehnologij, ki v veliki večini delujejo s pomočjo ali podporo informacijo-komunikacijske tehnologije. To pa seveda na področje informacijske varnosti naše infrastrukture in proizvodnih procesov prinaša nova tveganja in izzive. Pomembno je, da te izzive in tveganja ustrezno prepoznavamo in se jih pri načrtovanju uvajanja novih tehnoloških rešitev tudi zavedamo. Na srečanju bomo izvedli osnovno predstavitev problema in odprli nekaj izzivov ter posredovali nekaj izkušenj. V nadaljevanju pa bomo skozi vodeno razpravo nadaljevali z izmenjavo izkušenj in dobrih praks med člani združenja.

Dnevni red:

  • Pozdrav udeležencev
  • Predstavitev z naslovom: Internet stvari (IoT), ki temelji na arhitekturi spletnih vmesnikov pametnega doma ali podjetja - g. Žiga Podgoršek, CEH, ICS-Ljubljana
  • Vodena razprava in izmenjevanje izkušenj in dobrih praks.
  • Zaključek z druženjem članov

Srečanje bo organizirano 6. februarja 2020 med 16:00 in 18:00 uro v konferenčni dvorani poslovne zgradbe Slovenijales, Dunajska cesta 22, Ljubljana (pritličje levo). Zbor udeležencev je 10 minut pred začetkom srečanja. Prosim, da svojo prisotnost (oz. odsotnost) na dogodku javite najkasneje do 4. februarja 2020 na elektronski naslov zdruzenje@ics-institut.si.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

izr. prof. dr. Denis Čaleta

Predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti