Obvestilo o februarskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

09. februar 2015

Novice za člane SKZV

Spoštovani, vabimo vas, da se v torek 17. februarja 2015 ob 16,00 uri udeležite rednega mesečnega srečanja članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Tokratno srečanje bo potekalo v obliki strokovnega obiska Regionalnega nadzornega centra DARS d.d. v Kozini.

Na srečanju bomo obravnavali izredno perečo temo »varnosti na naših cestah«. S pomočjo našega člana mag. Urlicha Zorina, ki je predstavnik DARS-a v našem združenju, bomo poskušali osvetliti nesrečni dogodek večje prometne nesreče iz avtocestnega odseka pri Postojni in se dotaknili trenutne pereče problematike povezane s vremenskimi razmerami na cestah. Zadnji primer zapore prometa za tovorna vozila zaradi napovedi obilnih snežnih padavin ob koncu prejšnjega tedna odpira nekaj zanimivih dilem vezanih na koordinacijo različnih subjektov, ki skrbijo za nemoteno delovanje cestne transportne infrastrukture.

Zbor udeležencev je 15 minut pred začetkom obiska na parkirišču pred objektom Regionalnega nadzornega centra DARS v Kozini. (glej zemljevid)

Prosim, da svojo prisotnost na dogodku javite najkasneje do 14. februarja 2015 na elektronski naslov aljosa.kan@ics-institut.si ali tel. 031 312 819. Hkrati vas vabimo na ogled članskih spletnih strani, kjer si lahko ogledate utrinke iz naših preteklih srečanj – povezava »NOVICE ZA ČLANE«.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

doc. dr. Denis Čaleta

Predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti

tel: +386 31 358 502

ICS - Institut za korporativne varnostne študije