Obvestilo o drugem septembrskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

15. september 2021

Novice za člane SKZV+

Spoštovani člani, v sredo 22. septembra 2021 ob 13:00 uri vas vabimo na drugo septembrsko srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Tokrat bomo srečanje namenili aktualni tematiki »Varnost velikih športnih dogodkov vedno predstavlja poseben izziv«.

V goste bomo povabili g. Blaža Perka, generalnega sekretarja Olimpijskega komiteja Slovenije in g. Martina Koželja, generalnega sekretarja Nogometne zveze Slovenije. Ob nedavno končanih olimpijskih igrah v Tokiu bo pogovor tekel o izkušnjah, ki jih je slovenska športna odprava dobila ob sodelovanju na največjem svetovnem športnem dogodku. Pogovarjali pa se bomo tudi o varnostnih razmerah na športnih prireditvah v Sloveniji in izzivi s katerimi se srečujejo organizatorji teh pomembnih dogodkov. Pridobljene izkušnje so še kako aplikativne tudi na ostalih področjih s katerimi se srečujejo člani v Slovenskem združenju korporativne varnosti.

Dnevni red:

  • 12:50 vzpostavitev seje in preverjanje zveze
  • 13:00 predstavitev gostov in najava vsebine
  • 13:10-14:10 vodeni pogovor z gostoma srečanja
  • 14:10-14:25 razprava in vprašanja članov Slovenskega združenja za korporativno varnost
  • 14:30 končanje on-line srečanja

Prosim, da svojo prisotnost (oz. odsotnost) na dogodku javite najkasneje do 21. septembra 2021 na elektronski naslov zdruzenje@ics-institut.si ali tel. (0)5 905 43 00. Vse informacije vezane z navodili za prijavo v sejo srečanja vam posredujemo na podlagi vaše potrditve udeležbe na srečanju. Hkrati vas vabimo na ogled članskih spletnih strani, kjer si lahko ogledate utrinke iz naših preteklih srečanj – povezava »NOVICE ZA ČLANE«.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

izr. prof. dr. Denis Čaleta
Predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti