Obvestilo o aprilskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

30. marec 2020

Novice za člane SKZV

Spoštovani člani, v torek 7. aprila 2020 ob 12:00 uri vas vabimo na srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Tokratno srečanje bo zaradi razmer, ki veljajo v Sloveniji potekalo preko spletne platforme. Tematika tokratnega srečanje bo razgovor s predstavnikoma dveh organizacij na področju kritične infrastrukture, izvajanja bistvenih storitev in zagotavljanja nujno potrebnega javnega servisa. Vabljena gosta razprave bosta g. Robert Slodej, direktor Službe za korporativno varnost ELES in g. Andrej Maslo, direktor področja korporativne varnosti in nadzora v Pošti Slovenije.

Ključne osebe s področja korporativne varnosti so v trajajočih izrednih razmerah povezanih z omejevanjem širjenja coronavirusa izredno izpostavljene in obremenjene. Zato bo njuno posredovanje izkušenj, dobrih praks, izzivov in dilem, ki so pred nami zelo koristno tudi za vse ostale člane Slovenskega združenja korporativne varnosti. Še posebej bo zanimivo slišati, kako so v tej izredni situaciji pristopili k zagotavljanju neprekinjenosti delovanja dveh ključnih organizacij v Republiki Sloveniji. Del srečanja bo namenjen tudi razpravi in izmenjavi izkušenj in informacij vezanih na to zahtevno situacijo.

Dnevni red:

  • 11:50 vzpostavitev seje in preverjanje zveze
  • 12:00 predstavitev gostov in najava vsebine
  • 12:10-13:00 vodena razprava z vabljenima gostoma g. Robertom Slodejom (ELES), in g. Andrejem Maslom (Pošta Slovenije).
  • 13:00-13:30 vprašanja in diskusija članov združenja
  • 13:30 končanje on-line srečanja

Prosim, da svojo prisotnost (oz. odsotnost) na dogodku javite najkasneje do 5. aprila 2020 na elektronski naslov zdruzenje@ics-institut.si ali tel. (0)5 905 43 00. Vse informacije vezane z navodili za prijavo v sejo srečanja vam posredujemo na podlagi vaše potrditve udeležbe na srečanju.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

izr. prof. dr. Denis Čaleta

Predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti

tel: +386 31 358 502