Obvestilo o aprilskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

30. marec 2016

Novice za člane SKZV

Spoštovani člani, v četrtek 7. aprila ob 17,55 uri vas vabimo na aprilsko srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti. Tokrat imamo zanimivo priložnost ogleda Narodne galerije, kjer nas bo poleg Narodne galerije gostilo še podjetje Zarja Elektronika.

Omenjeno podjetje je v zelo zahtevnem projektu tehnično opremljalo prenovljene prostore Narodne galerije. Projekt je bil iz več razlogov zelo zahteven, saj gre za objekt najvišje kulturne dediščine. Razstavljena vsebina v določenih primerih predstavlja neprecenljivo vrednost ter je bil s tega stališča še posebej zahteven projekt za postavitev tehničnih sistemov varovanja in protipožarnih sistemov. Omenjene izkušnje bodo zelo dobrodošle tudi na področju iskanja ustreznih razmerij med funkcionalnostjo rešitev in restavratorskimi zahtevami, ki jih pred izvajalce in investitorje postavlja zakonska zahteva varovanja kulturne dediščine.

Vse navedeno nam daje imenitno priložnost, da se ob robu konference »Exit to Safety 2016« udeležimo tega dogodka v Narodni galeriji in tako pogledamo v zakulisje izkušenj in dobrih praks pri izvedbi tega zahtevnega projekta.

Po kratkem vodenem ogledu Narodne galerije nam bodo kolegi iz Zarje Elektronike podrobneje predstavili svoje izkušnje na tem področju. Po vsebinskem delu sledi družabni večer z večerjo, na katerega ste prav tako vabljeni in gre v okvir našega obiska.

Dnevni red:

17,55 zbor članov združenja

18,15-19,00 kratek voden ogled Narodne galerije

19,00-19,15 nagovor organizatorjev in predstavitev projekta

19,15 -21,00 razprava in druženje ob večerji

21,00 odhod udeležencev

Prosim, da svojo prisotnost (oz. odsotnost) na dogodku javite najkasneje do 5. aprila 2016 na elektronski naslov aljosa.kan@ics-institut.si ali tel. 031 312 819. Zbor udeležencev je pred Narodno galerijo (stranski vhod v novi del galerije), Prešernova cesta 24, Ljubljana.

Hkrati vas vabimo na ogled članskih spletnih strani, kjer si lahko ogledate utrinke iz naših preteklih srečanj – povezava »NOVICE ZA ČLANE«.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

izr. prof. dr. Denis Čaleta

Predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti

tel: +386 31 358 502

ICS - Institut za korporativne varnostne študije