Novoletno srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

11. december 2011

Novice za člane SKZV

V četrtek 08. decembra 2011 so se v prijetnem okolju M Hotela, na prednovoletnem srečanju srečali člani Slovenskega združenja korporativne varnosti. V sproščenem vzdušju je predsednik združenja doc. dr. Denis Čaleta predstavil prehojeno pot v letu, ki se zaklučuje in nakazal na smele načrte združenja v naslednjem letu. Ob tem svečanem dogodku so se člani združenja še enkrat zahvalili prvemu predsedniku združenja doc. dr. Milanu Vršcu za njegovo pionirsko delo pri vodenju združenja, v združenje pa sta bila uradno sprejeta tudi dva nova člana in sicer doc. dr. Boris Žnidarič in g. Štefan Gostič. Prejela sta tudi članski izkaznici z zapisanima temeljnima izrekoma na katerem temelji delovanje Slovenskega združenja korporativne varnosti in sicer »Ustvarjamo vezi, ki bogatijo ter tako gradimo pot do uspeha!« in »Ab uno disce omnes (po enem spoznaj vse)«. Za zaključek uradnega dela srečanja je bilo podeljeno priznanje za najbolj aktivnega člana združenja v letu 2011. Ta laskavi naslov je letos pripadel g. Domnu Pirkmajerju iz TE-TOL Ljubljana.

V nadaljevanju so bili člani združenja deležni degustacije aperitivov in degustacije vin priznanega vinarja g. Rajka Žličarja iz vinogradništva VERUS. Priznani pridelovalec in poznavalec vina, člane združenja z zgodbo in degustacijo odličnih vin, popeljal v svet dobre kapljice. Iz svoje odlične ponudbe je predstavil sedem vrhunskih belih vin. Člani združenja so si ob obilici dobre hrane in prijetnega vzdušja zaželeli vse dobro v prihajajočem letu, ki bo po ocenah vseh polno uspehov.

Ob koncu so prisotni člani prejeli spominska darila in se razšli ob pričakovanju novega snidenja v mesecu januarju 2012.

Vse dobro v novem letu in polno uspehov želimo tudi članom, ki se prednovoletnega srečanja niso mogli udeležiti.

Dsc05033
Dsc05035
Dsc05037
Dsc05039
Dsc05041
Dsc05045
Dsc05046
Dsc05050
Dsc05051