Na aprilskem on-line srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti gostili predstavnika Elektro Slovenije in Pošte Slovenije

08. april 2020

Novice za člane SKZV+

Spoštovani, v torek 7. aprila 2020 ob 12:00 uri smo lahko sodelovali na srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti in je tokrat zaradi razmer, ki veljajo v Sloveniji, potekalo preko spletne platforme.

Tematika srečanje je bila povezana z razmerami na področju kritične infrastrukture, izvajanja bistvenih storitev in zagotavljanja nujno potrebnega javnega servisa. Vabljena gosta razprave sta bila g. Robert Slodej, direktor Službe za korporativno varnost ELES in g. Andrej Maslo, direktor področja korporativne varnosti in nadzora v Pošti Slovenije.

Ključne osebe s področja korporativne varnosti so v trajajočih izrednih razmerah povezanih z omejevanjem širjenja koronavirusa izredno izpostavljene in obremenjene. Zato je njuno posredovanje izkušenj, dobrih praks, izzivov in dilem, ki so pred nami zelo koristno tudi za vse ostale člane Slovenskega združenja korporativne varnosti. Še posebej je bilo zanimivo slišati, kako so v tej izredni situaciji pristopili k zagotavljanju neprekinjenosti delovanja dveh ključnih organizacij v Republiki Sloveniji. Del srečanja je bil namenjen tudi razpravi in izmenjavi izkušenj oziroma informacij vezanih na to zahtevno situacijo skozi vprašanja in diskusija članov združenja.