Informacijska pooblaščenka predavala članom Slovenskega združenja korporativne varnosti

11. januar 2012

Novice za člane SKZV

Člani Združenja korporativne varnosti smo se 10. januarja 2012 udeležili rednega januarskega srečanja. Tokrat smo v svoji sredini gostili ga. Natašo Pirc Musar, Informacijsko pooblaščenko Republike Slovenije. V svojem predavanju nam je predstavila Urad informacijskega pooblaščenca in skozi zanimivo razpravo predstavila tudi zadnje odmevne primere povezane z odločbami urada, ki ga vodi. V nadaljevanju je na vprašanja članov združenja odgovarjal tudi mag. Marko Potokar, državni nadzornik za varstvo osebnih podatkov iz Urada informacijskega pooblaščenca.

V zahvalo je predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti kolegici Nataši predal posebno plaketo z vgraviranim simbolom združenja in gesli Slovenskega združenja korporativne varnosti »Ustvarjamo vezi, ki bogatijo ter tako gradimo pot do uspeha!« in »Ab uno disce omnes (po enem spoznaj vse)«. Informacijska pooblaščenka je v spomin prejela tudi zadnjo knjigo z naslovom "Counter terrorism challenges regarding Critical Infrastructure Protection", ki je izšla v založbi Instituta za korporativne varnostne študije.

Ob tem svečanem dogodku smo uradno v Slovensko združenje korporativne varnosti sprejeli naše nove člane g. Borisa Kankaraša iz Luke Koper d.d., g. Dejana Dobrovoljca iz podjetja Simens in mag. Marka Potokarja iz Urada informacijskega pooblaščenca. Zadnja dva sta bila sprejeta kot korporativna člana združenja. Ob sproščeni razpravi smo se razšli v pričakovanju našega naslednjega srečanja, ki bo v mesecu februarju v podjetju Hit Šentilj.

Doc.dr. Denis Čaleta, l.r.

Predsednik Slovenskega združenja

korporativne varnosti

Dsc05355
Dsc05357
Dsc05359
Dsc05360
Dsc05364
Dsc05368
Dsc05370
Dsc05373
Dsc05374