Delavnica projekta SUNRISE na ravni EU, ki so bo osredotočala na čezmejno sodelovanje med upravljavci kritične infrastrukture

PRIDRUŽITE SE PROJEKTU SUNRISE NA DELAVNICI NA RAVNI EU, KI SE BO OSREDOTOČALA NA ČEZMEJNO SODELOVANJE MED UPRAVLJAVCI KRITIČNE INFRASTRUKTURE.

27. maj 2024

Novice za člane SKZV+

  • DATUM: Četrtek, 6. junij 2024
  • LOKACIJA: Na spletu
  • ČAS: 9.00 – 13.00 (CET)

Projekt SUNRISE vas z veseljem vabi, da se udeležite njegove delavnice, ki se bo osredotočala na čezmejno sodelovanje med upravljavci kritične infrastrukture po vsej Evropi. Ta delavnica bo potekala na spletu.

Razumevanje posledic pandemije se ne konča znotraj nacionalnih meja, zato je treba vloge, procese in izkušnje razumeti skozi prizmo čezmejnega sodelovanja med ponudniki kritične infrastrukture. Ta delavnica na ravni EU bo olajšala razprave, namenjene podpori čezmejnemu sodelovanju za izmenjavo najboljših praks, razpravo o skupnih vprašanjih in iskanje načinov, kako se lahko upravljavci kritične infrastrukture bolje medsebojno podpirajo v kriznih razmerah.

Izid razprav bo pomagal razumeti trenutno operativno okolje za čezmejno sodelovanje, kaj še manjka in kako lahko to vrzel odpravimo.