Aktivna udeležba predstavnikov ICS-Ljubljana in Slovenskega združenja korporativne varnosti na mednarodni konferenci »Korporativna bezbednost u Republici Srbiji 2015«

01. november 2015

Predstavniki ICS-Ljubljana in Slovenskega združenja korporativne varnosti so imeli pomembno vlogo pri izvedbi 3. mednarodne konference »Korporativna bezbednost u Republici Srbiji 2015« v organizaciji Srbske asociacije menedžera korporativne bezbednosti (SAMKB), Privredne komore Beograda, Nacionalne vozačke akademije (NAVAK) in South Eastern Corporate Security Asociation (SECSA).

Na srečanju so se zbrali številni korporativno varnostni strokovnjaki iz Srbije in širše regije. Konferenco so z nagovori odprli dr. Dragan Trivan, predsednik SAMKB, g. Vladimir Rebić, načelnik Uprave prometne policije Srbije, g. Marijan Benko, izvršni direktor korporativne varnosti v podjetju Agrokor d.d. in dr. Denis Čaleta, predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti, ki je posebej poudaril pomembnost takih dogodkov za celotno regijo, saj združujejo stroko s področja korporativne varnosti, državne institucije in medije, ter, kar je najbolj pomembno, dajejo odgovore na vprašanja - kako naše organizacijsko okolje narediti bolj varno. Poudaril je, da živimo v zapletenem in težavnem okolju, kjer so posamezniki izpostavljeni različnim grožnjam in da je ekonomska varnost poslovanja povezana z vsemi procesi v organizaciji .

V nadaljevanju je potekala odmevna okrogla miza, kjer so imeli predstavniki Slovenskega združenja korporativne varnosti pomembno vlogo. Na njej sta sodelovala mag. Miran Vršec in dr. Milan Tarman. Udeleženci okrogle mize so razpravljali na temo Ekonomske varnosti - izzivi in perspektive v poslovnem okolju na Zahodnem Balkanu.

Za zaključek lahko izpostavimo odlično sodelovanje med slovenskim in srbskim združenjem korporativne varnosti in vabilo na slovenske Dneve korporativne varnosti v mesecu marcu 2016, ki jih že sedmič zapored organizira Institut za korporativne varnostne študije v Ljubljani.

 • MIFO2652

  naprej

 • MIFO2671

  nazaj

  naprej

 • MIFO2727

  nazaj

  naprej

 • MIFO2755

  nazaj

  naprej

 • MIFO2761

  nazaj