Člani Slovenskega združenja korporativne varnosti na obisku v Regionalnem nadzornem centru DARS

15. marec 2012

Novice za člane SKZV

Člani Združenja korporativne varnosti smo se 13. marca 2012 udeležili rednega marčevskega srečanja. Tokrat nas je v svoji sredini gostil g. Boris Milič in sicer smo si pod njegovim vodstvom podrobneje ogledali procese nadzora avtocestne infrastrukture v Regionalnem nadzornem centru DARS v Dragomlju. V svoji predstavitvi nam je celovito predstavil sistem nadzornih centrov in se še posebej osredotočil na procese obvladovanja tveganj, ki so vezani na območje, ki je v upravljanju Regionalnega nadzornega centra DARS v Dragomlju. Ob ogledu zmogljivosti nadzornega centra, smo si imeli priložnost v živo ogledali tudi sam proces nadzora prometa. Na koncu smo si v sproščenem vzdušju in pogostitvi izmenjali tudi neposredne izkušnje iz obravnavanega področja nadzora cestnega prometa in avtocestne infrastrukture.

V zahvalo je predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti kolegu in članu združenja g. Borisu Miliču predal posebno plaketo z vgraviranim simbolom združenja in gesli Slovenskega združenja korporativne varnosti »Ustvarjamo vezi, ki bogatijo ter tako gradimo pot do uspeha!« in »Ab uno disce omnes (po enem spoznaj vse)«. Ob tem sta bila v Slovensko združenje korporativne varnosti uradno sprejeta tudi dva nova člana in sicer mag. Mitja Štampfer, ki bo v združenju zastopal Pošto Slovenije ter g. Igor Eršte iz Urada RS za varovanje tajnih podatkov.

Ob sproščeni razpravi smo se razšli v pričakovanju našega naslednjega srečanja, ki bo v mesecu aprilu v Telekomu Slovenija.

Doc.dr. Denis Čaleta, l.r.

Predsednik Slovenskega združenja

korporativne varnosti

Dars4
Dars6
Dars8
Dars9
Dars10
Dars12