Člani Slovenskega združenja korporativne varnosti na obisku v Krki d.d.

16. november 2012

Novice za člane SKZV

Člani Združenja korporativne varnosti smo se 13. novembra 2012 udeležili rednega novemberskega srečanja. Tokrat nas je v svoji sredini gostil naš član g. Dušan Dular iz podjetja Krka d.d. V svoji predstavitvi so nam kolegi predstavili osnovne temelje delovanja enega najbolj uspešnih mednarodnih farmacevtskih podjetij. Predstavili so nam izkušnje, kako v tako kompleksnem okolju, v podjetju Krka d.d. izvajajo procese za obvladovanje tveganj in nemoteno delovanje osnovnega procesa. Ob predstavitvah se je razvila tudi razprava, ki je vedno dobrodošla v luči izmenjave izkušenj in dobrih praks med člani združenja. Imeli smo priložnost si tudi neposredno ogledati potek dela proizvodnega procesa v obratu NOTOL-2, kjer se izdelujejo ključni farmacevstki izdelki Krke d.d.. Izkušnje in predvsem pristop strateškega vodenja podjetja Krka d.d., je jasni pokazatelj smeri, po kateri morajo stopati tudi druga podjetja, če hočejo dosegati uspešne poslovne rezultate.

V zahvalo je predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti dr. Denis Čaleta kolegu Dušanu Dularju predal posebno plaketo z vgraviranim simbolom združenja in gesli Slovenskega združenja korporativne varnosti »Ustvarjamo vezi, ki bogatijo ter tako gradimo pot do uspeha!« in »Ab uno disce omnes (po enem spoznaj vse)«. Na koncu se je s simboličnimi knjižnimi darili posebej zahvalil tudi ostalim predstavnikom Krke d.d., ki so se potrudili in nam omogočili obisk v nihovi sredini.

Ob sproščeni razpravi smo se razšli v pričakovanju našega naslednjega prednovoletnega decembrskega srečanja, ki bo 11.12.2012. O lokaciji boste obveščeni v naslednjih dneh.

Krka1
Krka2
Krka3
Krka4
Krka5
Krka6
Krka7
Krka8
Krka9