Člani Slovenskega združenja korporativne varnosti na obisku in ogledu igralniške dejavnosti

15. februar 2011

Novice za člane SKZV

Člani Združenja korporativne varnosti smo se 14. februarja 2012 udeležili rednega februarskega srečanja. Tokrat nas je v svoji sredini gostil g. Andrej Maslo in sicer smo si pod njegovim vodstvom podrobneje ogledali procese igralniške dejavnosti v igralniško zabaviščnem centru Hit Šentilj d.d. V svoji predstavitvi nam je celovito predstavil podjetje in se še posebej osredotočil na procese obvladovanja tveganj, ki so na področju igralniške dejavnosti še posebej specifični. Ob ogledu zmogljivosti za izvajanje varnostnega nadzora, smo si imeli priložnost v živo ogledali tudi sam proces igralniške dejavnosti na posameznih delih igralniške infrastrukture. Na koncu smo si v sproščenem vzdušju in pogostitvi izmenjali tudi neposredne izkušnje, kjer nas je prijazno pozdravila tudi direktorica igralniškega centra Hit Šentilj.

V zahvalo je predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti kolegu in članu združenja g. Andreju Maslu predal posebno plaketo z vgraviranim simbolom združenja in gesli Slovenskega združenja korporativne varnosti »Ustvarjamo vezi, ki bogatijo ter tako gradimo pot do uspeha!« in »Ab uno disce omnes (po enem spoznaj vse)«.

Ob sproščeni razpravi smo se razšli v pričakovanju našega naslednjega srečanja, ki bo v mesecu marcu v Regionalnem nadzornem centru DARS v Dragomlju.

Doc.dr. Denis Čaleta, l.r.

Predsednik Slovenskega združenja

korporativne varnosti

Dsc 0146
Dsc 0148
Dsc 0150
Dsc 0154
Dsc 0155
Dsc 0160
Dsc 0163